Pàgines

dijous, 10 de setembre del 2009

Segona edició del Curs Eines TIC per a l'acció tutorial en el Cefire de Xàtiva

Avuí, dia 10 de setembre he iniciat una nova edició del curs "Eines TIC per a l'acció tutorial" que organitza el CEFIRE de Xàtiva.

Les eines que ens proporciona la Web 2.0 suposen tot un repte per als professionals de l'ensenyament que tenen ara l'oportunitat d'innovar en les seues metodologies i de dur a l'aula noves maneres d'ensenyar i d'aprendre.

Clar que l'èxit educatiu en els resultats mai estarà donat només per la tecnologia sino en l'ús adequat que es faça d'aquesta, en la formació que tinguen els professors i en la creativitat que aquests desenvolupen per a integrar-la en els processos d'ensenyament-aprenentatge.

Ací posem la formació, la resta és cosa vostra. Ànim i a treballar i a divertir-se en el curs.

31 comentaris:

 1. Hola Vicent!
  Em pareix que sóc el primer en començar amb les activitats del curs, i no ho faig per tindre protagonisme, en absolut. És perquè tinc prou interés per conéixer les aplicacions educatives de la web 2.0
  Bo, açò ja és un comentari, veritat? Jejeje.

  ResponElimina
 2. Hola Vicente.
  Este es el tercer mensaje que intento publicar y la verdad es que no se porque no se publica.
  Supongo que sera cuestión de práctica.
  Un saludo.

  ResponElimina
 3. Hola Vicent i hola a tots el participants al curs. Només volia animar-vos a seguir el curs.
  Ens vegem a la xarxa...

  ResponElimina
 4. Hola a todos:
  Mirar si tenía ganas de crear el blog, que he hecho antes la 3 actividad que ésta. Poco a poco lo iré mejorando, mi dirección es: serranotorondel.blogspot.com
  ¡Estoy muy contenta!
  Un saludo.

  ResponElimina
 5. Hola a tots i totes, estic iniciant-me en aquesta aventura que de segur serà molt divertida, de fet, aquesta és la segona vegada que ho intente, je je
  Salutacions a tots, estem en contacte!

  ResponElimina
 6. Hola a tots, per fi vaig fer el comentari... el mal es que no se que dir.
  Salutacions a tots.

  ResponElimina
 7. Hola Vicent i altres companys, sempre és important conèixer totes aquestes ferramentes per a poder seguir el ritme de la societat i que els alumnes estiguen motivats.

  ResponElimina
 8. Hola a totes i tots, salutacións.

  Vicent crec que sería de gran ajuda per a tots una llista dels programes que tenen que estar instalats al nostre ordinador i, a poder ser un enlláç de descarrega.

  Gràcies per tot i fins la proxima.

  ResponElimina
 9. Pascual, només hem de baixar un programa en tot el curs i està prevista l'explicació de la seua descàrrega i de la instal·lació. No obstant això, i seguint el teu suggeriment, activaré el mòdul de mapes conceptuals amb els apartats de descàrrega i d'instal·lació perquè els "hiperactius" com tu aneu fent gana. :-)

  Aprofite per a dir-te que m'has d'avisar que has fet la tasca BL-1 a través del formulari que es mostra des de la mateixa tasca, fent clic en el botó "Envia la meva tramesa", així te la puc qualificar.

  Sort i bon cap de setmana.

  ResponElimina
 10. Açò sembla molt, però que molt complicat i ja van tres les "intentones" em sembla que no ho acabe d'entendre.
  Fins l'altra

  ResponElimina
 11. Hola Vicent i companys. Dissabte i a la web 2.0 amb alegria! Fins ara.

  ResponElimina
 12. Hola a tots!!!
  Vaig a veure si vaig començant a fer les activitats i a vorem que ix...
  Fins l'altra!

  ResponElimina
 13. Gràcies Vicent per la resposta, el que de moment m´ha resultat enrrevesat es la mecànica de confirmació de l´activitat una volta esta acabada i enviada, crec que ho he fet bé...

  Amb el calificatiu te hiperactiu m´has fet riure de bona gana, es pot dir que soc inquiet, fins aviat.

  ResponElimina
 14. Hola a tothom.

  El món dels blogs es realment interessant, en quan a trasmissió de coneixement i generació de contingut d'una manera fàcil, econòmica, ràpida, global (on arriben les TIC per supost), etc.

  Encara que pense que també dins de l'abast d'estes ferramentes no em de perdre el significat de local.. doncs amb mil·lions de blocs al món, es quasi impossible atendre sols aquells als quals tenim un contacte directe amb el seu creador, o tanmateix, una busqueda de google l'ha ficat entre les 30 primeres entrades.

  Una salutació,

  Rafa Giménez

  ResponElimina
 15. Hola a tots, espere no ser el últim... però amb la meua conexió que es molt lenta i jo que soc principant amb les noves tecnologies no he pogut ficar el comentari abans. Espere millorar en la propera tasca.

  Salutacions.

  ResponElimina
 16. Hola!!!!
  Jose, no et preocupes que em pense que sóc jo l'última...però com es sol dir..."els últims serem els primers" (si es que sóc capaç d'enviar la tasca correctament jejeje)
  Jo voldria sumar-me a tots els que considerem que aquest curs va a resultar molt interessant,i a més a més, divertit i útil!
  Besets per a tots! ens vegem al fòrum i al chat!

  ResponElimina
 17. Hola Vicent.
  En primer lloc, m'alegre que es façen aquest tipus de cursos al cefire, em semblem Super interesants i molt pràctics.
  El curs passat vaig tindre l'oportunitat de vorer els blogs amb els meus alumnes i va ser genial.

  Salutacions

  ResponElimina
 18. Estoy intentando aclararme intuitivamente en como hacer la primera actividad. La verdad es que es el tercer intento para publicar un comentario. A ver que tal...

  ResponElimina
 19. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 20. Hola a tots, espere no ser lultima en acabar les tasques, ja qu no conec molt el món dels blogs.

  Salutacions

  ResponElimina
 21. Hola amics:
  Espere que m'ajudeu en aquesta tasca tan desconeguda per a mi.És la primera vegada que faig un curs online. Porte 45' i encara no sé com enviar el comentari.Jajajaja Ens vegem online

  ResponElimina
 22. Hola companys, la veritat és que este curs em sembla molt interessant perquè necessitem estar al dia amb tots el recursos que tenim al nostre abast i que ens poden facilitar la nostra tasca...

  ResponElimina
 23. Hola companys i companyes ,he llegit els vostres comentaris i em pareixen molt interessants tots. Jo crec que el bloc ens donarà la possibilitat d'encetar una nova forma de treballar i ens obrirà un fum de possibilitats.

  ResponElimina
 24. hola a tots i totes, ja estic mosca, porte des d'anit volent enviar el comentari i no puc. Ajudeu-me!

  ResponElimina
 25. Per fí ho he aconseguit, sóc la darrera persona?, no pot ser, per un minut m'ha guanyat Ramon!. No passa res, anem a pel segon!

  ResponElimina
 26. Hola vicent companys i companyes!
  Estic feta un embolic amb tot açò del blog ja és la tercera vegada que intente fer un comentari, vaig a vore si ara hi ha sort.

  ResponElimina
 27. Per fí ho he aconseguit!!! Em sembla molt interessant el contingut de aquest curset encara que a mi tot açò en costa moltíssim!! així que ajudeu-me!!
  Gràcies.

  ResponElimina
 28. hola a tots i a totes!!! Estic molt content de fer aquest curs

  ResponElimina
 29. Per fí! estava a punt de tornar-me boja! Este curs estic deprenent moltes coses!!! però si tot em costa tant!! espere que les altres tasques les faça amb més rapidesa!

  ResponElimina
 30. hola vicent, m'ha agradat el text i els blogs visitays, sobretot el d'Astúries
  Pep

  ResponElimina

Si el teu comentari és correcte, es publicarà en breu.