Pàgines

dijous, 4 de març del 2010

Tercera edició del curs Eines TIC per a l'acció tutorial en el Cefire de Xàtiva

Els cursos a través d'Internet, també coneguts com a cursos on line, tenen un gran atractiu per a la formació en general i especialment per als docents. I és que acudir a un classe presencial quan acabes la jornada no sempre resulta motivador i de vegades fins i tot, poc profitós.

Contràriament al que es pensa de la formació en línia (on line), en aquests tipus de cursos es treballa prou més que en els presencials i els resultats formatius poden superar -los àmpliament.

Seure davant l'ordinador, en el moment en que t'abelleix, a una hora tranquil·la i sense haver-hi de sincronitzar amb el professor, és òbviament tota una comoditat per a la formació.

En este curs d'Eines TIC per a l'acció tutorial que comencem l'11 de març, la motivació ve ampliada per l'atractiu dels continguts que, després de l'experiència d'edicions anteriors, he comprovat que acaben enganxant als participants, que en pocs dies i de manera ràpida es veuen immersos en l'anomenada Web 2.0.

Això sí, els participants s'han d'implicar activament.

23 comentaris:

  1. Hola Vicent, i a tots i totes els companys/es que encara no conec però espere conéixer al final d'aquest curs.
    No tinc ni idea de com funciona açò dels blogs, però ganes d'aprendre, d'innovar i experimentar tinc de sobra.
    Bona nit i ja xarrarem en el foro o per el xat.
    Naira.

    ResponElimina
  2. Hola a tots, a l'igual que la meua companya Naira, jo tampoc conec gran cosa dels blogs, fins ara m'he baixat informació de pàgines web i blogs, però encara no he publicat res en la xarxa. Ja m'he queda menys per a canviar això i sobretot en moltes ganes d'aplicar-ho, ja que serà senyal que estaré treballant.

    ResponElimina
  3. Hola a tots i totes! espere que pugam aprendre tot el necessari per a poder desenvolupar blogs i altres eines, perquè de moment conec ben poc... Així que ànim a tots, que açò pinta molt bé! Ens xarrem pel fòrum! Paula

    ResponElimina
  4. Hola Vicent! Hola companyes i companys! Jo tampoc tinc massa experiència en blogs, encara que estic en un grup de treball per actualitazar la web de l'institut. Allí gastem el Joomla i supose que serà un sistema semblant... Això del blog m'interesa molt perquè feia temps que tenia pensat usar-lo amb els alumnes... Bé, poc a poc!
    Ens trobem a la xarxa!

    ResponElimina
  5. Hola a tots!! Pense que els blocs ofereixen un bon grapat de possibilitats per a la docència. L'accessibilitat, disponibilitat i interactivitat, juntament amb els recurssos que podem utlitzar fàn que mereixca la pena estudiar-los.

    Agustí

    ResponElimina
  6. Hola bloggers!!! (jejeje) jo tenia el meu blog creat, perque el vaig descobrir preparant la programació per a les opos de l´any passat però no li havia dedicat temps per poder entendre el seu funcionament.Bè aquesta es l´oportunitat ideal.
    Sort, i a la feina!

    ResponElimina
  7. Hola a tots!! jo tampoc tinc massa experiència en açó dels blogs. Alguns amics i familiars tenen el seu propi blog i sovint m'agrada llegir el que esciuen i veure els videos o fotos que publiquen (el meu germà és un perdut i així li puc seguir les passes, jeje) i encara que m'agradaria fer comentaris d'allò que he llegit mai ho he fet. Només amb una hora d'aquest curs he trencat eixa barrera. Crec que anem a aprendre moltes coses que a més ens serviran per a desenvolupar millor el nostre treball. Parlem!! Bon cap de setmana!!

    ResponElimina
  8. Hola companyers i companyeres!!

    Dissabte per la vesprada i em pose a vore el curs per a no quedar-me endarrerida ja que veig que estem participant tots. Espere aprendre sobre els blogs i que siga profitós. Amb una salutació forta!!! Ana Argent.

    ResponElimina
  9. Hola a tots i a totes, companys de curs i tu Vicent

    Espere i desitge que les nostres tasques i interaccions siguen molt profitoses i aprengam moltes coses compartint experiències i coneixements. Franjotues

    ResponElimina
  10. Hola a tots i a totes,.... açò de la informàtica no és el meu fort, però hem de lluitar tots un poc per poder endinsar-nos dins de les noves tecnologies....

    Erika

    ResponElimina
  11. Bona vesprada!
    Quanta raó que tens Vicent.
    Aquest any és el primer any que m'he matriculat en cursos d'aquest tipus i ja et dic que, segurament, els que faré d'ara endavant seran d'aquest estil, pel que dius tu: comoditat i eficàcia, bona mescla.
    Jo no dispose de massa temps lliure ja que entre el treball, la família, la casa... no em queden gaire minuts per a mi. Però bé, com podràs comprovar, porte ja més d'un hora connectada i m'ha condit molt, perquè mentre tots dormen la migdiada jo he aprofitat.
    Ara, després d'haver fet els meus primers passets us deixe, que és l'hora de berenar i ja em reclamen.
    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  12. No sé què estic fent malament. pero no veig publicat el meu missatge. Va de nou. Després possiblement hi haran.....

    ResponElimina
  13. Hola a tots i totes!
    Ja estic açí, intentan-lo i segur que a poc a poc arrivarem a bon port.
    Em sembla una ferramenta de molta utilitat i tot un repte per a mi
    Feliçes festes bloggers!!

    ResponElimina
  14. Jo si tinc experiencia amb els blocs, pero la resta del curs si que no la he tractat i m´interessa en especial les videoconferencies.

    Salutacions.

    ResponElimina
  15. Hola companys i companyes!!!!perdoneu, m´incorpore un poc tard fent les tasques del curs, he estat fent un muntó d´examnes estos dies i no havia pogut encara començar com deu mana fent les feines del curs.
    La veritat és que no tenía ni idea de com funcionava un blog, havia sentit parlar d´ells, però la veritat és que no sabía bé como funcionaven.
    Espere apendre molt sobre blogs i lo més important que ens siga profitós per a la nostra tasca diaria, encara que no ho dubte.
    Salutacions a tots!!Que passeu bones falles!!!

    ResponElimina
  16. Hola Vicent, companys i companyes de curs. Espere que ens siga profitós i atractiu per tots/es i que compartim experiències i coneixements. Rebeu una cordial salutació i molts ànims.
    "Bon vent i vaixell nou" per al camí que ara encetem

    ResponElimina
  17. Hola a tots i totes,açó no es tan fàcil com pareix,no pare d'escriure missatges, pero no puc publicarlos,a vore si ho acerte d'una vegada. Salutacions.

    ResponElimina
  18. Hola companys i companyes de curs:
    Sens dubte, un repte més...açò dels blogs. Jo vaig crear un fa ja uns dos anys, en un curs curs de formació molt breu, però ja no se ni on estarà perquè no vaig poder seguir entrant per mantenir-lo i actualitzar-lo. Espere poder acabar el que comence. disposar d'una regularitat per a fer este curs i aprofitar be tots els recursos que anirem aprenent junts. Gràcies Vicent per l'oportunitat d'aprendre des de casa. IOLANDA

    ResponElimina
  19. Hola a tots i totes, m´acabe de incorporar un poquet mes tart del que volia per fer el blog, però com esperava es divertit i quan ho tens una satisfacció. Es el segon curs que faig on-line, el primer va ser de creaciò de materials amb edilim i em sembla tan positiu i didàctic com aquest.
    Salutacions!!!!!

    ResponElimina
  20. per fí! hola a tots i totes! el nom d'artista de la pista ja se que no és el més adient per a un tema més seriós com cursos i tal, però és com ho tinc configurat al conter de gmail i no sé canviar-ho! aprofite per preguntar-vos com ho puc fer!! gràcies i ja va debò!

    ResponElimina
  21. Hola Vicent, ja he començat açò. La meua intenció es coneixer millor algunes ferramentes per crear un blog decent, que el que he fet fins ara es un poc normalet.
    Au cacau.

    ResponElimina
  22. Hola a tots!

    Espere que aquest curs ens siga profitós a tots i ens permeta aprendre aspectes relacionats amb les noves tecnologies tan presents a la nostra societat i així poder transmetre-les als nostres alumnes.

    salutacions.

    ResponElimina

Si el teu comentari és correcte, es publicarà en breu.