Pàgines

divendres, 8 d’abril del 2011

Curs Eines TIC per a l'acció tutorial, 2011

Novament comença des del CEFIRE de Xàtiva este curs anomenat Eines TIC per a l'acció Tutorial que tracta d'apropar els recursos de la Web 2.0 al professorat. La publicació digital en un blog, el disposar d'una agenda-calendari en línia que mostre les activitats programades a tota la comunitat educativa i la utilització d'eines per a l'elaboració de mapes conceptuals, són els continguts principals d'este curs.

Espere que siga de profit en el vostre treball.

21 comentaris:

  1. els blocs m'agraden ja que són col•laboratius, ja que tenen la possibilitat que els altres internautes puguen afegir comentaris. Són definibles: Això vol dir que els autors poden restringir qui vol que comente aquest bloc i qui no.Són interactius des del teu propi bloc pots enllaçar-te en altres blogs, webs, i també són gratuïts.

    ResponElimina
  2. La verdad que hasta ahora no sabia distinguir un blog, de un xat, de un foro...
    Pienso que es un recurso educativo muy útil, sobre todo para mantener el interés de los alumnos en un tema determinado y favorecer la participación.

    ResponElimina
  3. Pense que els blocs són una eina molt útil per a treballar en l´aula ja que a banda de ser un element motivador és una eina per a la comunicació entre alumne i professor.

    ResponElimina
  4. Crec que els blogs són una eina molt interessant per a treballar amb els alumnes, de fet jo ja estic traballant amb un grup d'alumnes i el meu blog

    ResponElimina
  5. Los blogs me parecen una herramienta potente para transmitir información. Ya estoy creando uno...

    ResponElimina
  6. Hola, ja comencem, ai mare, a mi tot açò em mareja. Però segur que és més fàcil del que pareix, ja me creat el blog i tot.
    Segur que ens servirà de molt el treball que fem, Vicent, per això no et preocupes, que les nomes tecnologies ajuden a transmetre continguts (si saps gastar-les clar, jajaja)

    ResponElimina
  7. Hola!!! Per fí me decidit a començar el curs!!! Tinc moltes ganes d'aprendre com va tot açó del blogs, perquè pense que és una ferramenta dins del món de la educació molt necessària per comunicar-nos professors, alumnes,...

    ResponElimina
  8. hola : creo que un blog es un espacio virtual que hace que todos podamos hacer "oir" nuestras ideas y planteamientos y no solo recojamos materiales o informaciones. También es un medio de ponernos en contacto con aquellos que tienen planteamientos, inquietudes similares a las nuestras, favoreciendo con ello el trabajo colaborativo. En una conferencia a la que asistí sobre uno de los estudiosos sobre el hombre primitivo, me llamó la atención la idea de que no somos más inteligentes en cuanto a capacidad que lo era el hombre primitivo. Lo que ocurre es que hemos acumulado mucha información a lo largo de estos miles de años y sobre todo, existe más comunicación y conexión entre nosotros, de los nuevos descubrimientos que alcanzamos. Y me parece que los blogs son un instrumento que nos ayuda en ese proceso de compartir, trasmitir y mejorar los conocimientos de nosotros y de los alumnos, porque evidentemente las TIC tienen intrinsecamente un elemento motivador y atractivo para todos.

    ResponElimina
  9. Jo crec que els blogs són una eina molt interessant que permet compartir recursos útils tant per als professors com per als alumnes.

    ResponElimina
  10. Estic molt content amb els continguts del curs, donat que els blogs són una eina més de treball a l'aula.

    ResponElimina
  11. Espera gaudir en la utilització dels blogs, crec que són una eina potent de comunicació i aprenentatge. Ara he tingut un problema a la web de l'escola i necessite fer ús d'aquests ferramenta, sinó quedaré molt mal.

    ResponElimina
  12. HELLO!!!!! Això és massa difícil per a mi.Tinc un blog desd e fa temps i no se com fer-lo funcionar.Espee queaquest curs em serveixi per donar-li UTILITAT!
    Arriverderci!!!!!!!!!!!!!!
    LILIETA

    ResponElimina
  13. Hola companys. Estic molt content per tindre l'oportunitat de fer aquest curs. Sempre m'han atret els bogs però mai havia tingut l'oportunitat d'apendre'n. Espere traure-li el màxim partit al curs i aprendre molt. Fins ara companys!.

    ResponElimina
  14. Bon dia! Com vosaltres considere que els blogs són una bona eina per treballar amb els/les alumnes a raó de que tenen grans capacitats educatives. És per aquest motiu que m'interessa molt el curs per poder millorar les meues competències en aquest àmbit. Ens veiem per la xarxa!

    ResponElimina
  15. Bona nit¡¡
    Sé que no son hores molt normals de escriure per así, peró açó dels blogs requereix una concentració que fins ara no havia pogut dedicar.
    Espere aclarir-me doncs només tinc un envolic al cap de tot el referit a les TIC.
    Anem poc a poc amb moltes ganes d'aprendre com va tot i m'interessa prou el curs per poder fer coses als alumnes.

    ResponElimina
  16. Crec que aquest curs serà molt interessant i em servirà moltissim per als treballs amb els alumnes de segon de batxillerat, ja que apendre a realitzar blogs em facilitarà molt la tasca amb ells.

    En quan als mapes conceptuals m'aprofitaran més per als alumnes de la ESO.

    Espere que tot vaja bé.

    ResponElimina
  17. Considere que els blogs poden ser una ferramenta molt útil per poder treballar col·laborativament amb els alumnes. És una nova forma de fer un intercavi d'informació, opinió sobre un tema concret.
    El curs: "Eines TIC per a l'acció tutorial", ens ajuda a obrir nous espais de comunicació i conversació.
    Espere poder aprendre moltes coses.

    Carol Giner.

    ResponElimina
  18. Considere que els blogs poden ser una ferramenta molt útil per poder treballar col·laborativament amb els alumnes. És una nova forma de fer un intercavi d'informació, opinió sobre un tema concret.
    El curs: "Eines TIC per a l'acció tutorial", ens ajuda a obrir nous espais de comunicació i conversació.
    Espere poder aprendre moltes coses.

    ResponElimina
  19. No havia treballat mai amb bloggs, però considere que pot ser una eina a utilitzar en la comunicació amb els alumnes. Un poc tard, però em llance...

    ResponElimina
  20. No he treballat mai amb bloggs, però crec que pot ser una eina molt util per a la comunicació amb els alumnes i per a fer un poc més amenes les classes

    ResponElimina
  21. Hola,espere apendre coses noves i interessants en aquest curs.

    ResponElimina

Si el teu comentari és correcte, es publicarà en breu.